Restaurantlokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Restaurationslokale til leje i Århus N

69 m2 kontor, restauration eget brug i Århus N til leje

Nybygget lejemål oplagt til café / kontor i attraktivt beboelsesområde

Drømmer du om et centralt cafélejemål med let servering i et attraktivt beboelseskvarter i Aarhus? Måske har du erfaring med at drive en kaffe- eller isbar et andet sted i byen, og er på udkig efter endnu en lokation? Byggeselskab Mogens de Linde A/S udbyder nu dette nybyggede og højloftede café/kontor lejemål på Jens Baggesens Vej i Aarhus N med overtagelse fra 2. kvartal 2023. Lejemålet er etableret i stueetagen i lejlighedskomplekset "Mejerihøjen" og har store vinduespartier mod gadeforløb og har direkte udgang fra 1. sal til hævet gårdmiljø, hvor der kan etableres udendørsservering.

Historien

For 65 år siden opførte De Forenede Mejerier et hypermoderne mejeri på selv samme grund. Mejeriet kunne fremstille op til 9.000 flasker mælk i timen og blandt kunderne var de amerikanske tropper i Vesttyskland og naturligvis utallige aarhusianere. Mejeriet forsynede byen med mælk frem til lukningen i 1988, hvorefter Byggeselskab Mogens de Linde overtog grunden og bygningerne. I dag er det gamle industrikvarter forvandlet – boliger, erhverv og studiemiljø er skudt frem i en spirende ny bydel i Aarhus, og lysten til at bo blandt de bevarede mejeribygninger i Katrinebjerg er stor. Det gælder også den tidligere mejerigrund på Jens Baggesens Vej. Her opfører Byggeselskab Mogens de Linde 95 moderne boliger under navnet Mejerihøjen, samt dette erhvervslejemål med fortrinlig placering i beboelsesområdet.

Området

Lejemålet er særdeles centralt pl...