Restaurantlokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Restaurationslokale til leje i Søborg

84 m2 butik, showroom, restauration eget brug i Søborg til leje

Butikslokale udlejes tom med mange anvendelsesmuligheder

Absolut bedste beliggenhed på Søborg Hovedgade. Totalt 84 m2 lokale incl 23 m2 kælder med direkte adgange fra butikslokalet udlejes tom og uden afståelse.

Lejemålet er med facade direkte mod Søborg Hovedgade , bedste beliggenhed med parkeringspladser direkte over for lejemålet og midt i handelscentrum med butikker omkring lejemålet som sikre mange kunder i området og Søborg Skole et stenkast væk.

Lejemålet er under istandsættelse og klar til overtagelse fra den 1 Juni 2024.Lokalet egner sig til mange formål og kun fantasien sætter grænser for hvad der kan skabes der. Dog ikke produktion af varm mad og udskænkning af alkohol.

Der er fint lagerrum med adgang direkte fra butikslokalet.
Stor synlighed for de mange fodgænger/cyklister/billister.
Lejemålet kan overtages fra den 1/6-2024.
Der er adgang og brugsret af fælles hyggelig og støjfri have.
Parkering lige overfor butik
Søborg Hovedgade er næste færdiggjort som ny handelsgade med nedsat hastighed og et nyt miljø med træer, bænke mm

Søborg Hovedgade er en god og spændende handelsgade som netop nu undergår en modernisering til 40 km zone og med mange forretninger som tiltrækker rigtig mange kunder. Derudover er der en skole 50 meter fra butikslokalet. Dem som ikke kender Søborg Hovedgade bør tage et smut forbi og se den aktivitet der er.

Kontakt udlejer direkte på tlf eller mail for besigtigelse.