Restaurantlokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Restaurationslokale til salg i København S

171 m2 restauration eget brug i København S til salg

Restaurant til salg i 2300 København S

Velkommen til denne udlejede erhvervsejerlejlighed med fremragende beliggenhed i Ørestad, lige ved Royal Arena, Skøjtehallen, den nye skole med idrætshal og svømmehal der åbner i 2024. Herudover bygges forsat yderligere boliger og detail i området, der hele tiden vokser sig større.

Erhvervsejerlejligheden blev udlejet til Dominos i 2022, på en kontrakt, der er uopsigelig til 2032.

Dominos har i mellemtiden valgt at trække sig ud af Danmark og har i den forbindelse afstået kontrakten til en stor Amerikansk Pizza-kæde. Dominos nåede at indlevere byggeandragende til Københavns Kommune, og der foreligger byggetilladelse til at ændre anvendelsen af enheden til restauration. Lige nu fremstår lokalerne med pæne trægulve, filtede vægge, nye badeværelser og toiletter med store flotte klinker m.v. Lejer har dog overtaget byggetilladelsen og er forpligtet til at foretage og bekoste ombygningen til Pizzeria. Det er bare et spørgsmål om tid før de går i gang, og de betaler leje, som de skal. Der er et klart underudbud af lokaler til take-away i Ørestaden og selv på dage, hvor der ikke er gang i Royal Arena, må de få take-aways, der allerede er etableret i området, lukke tidligt for bestillinger.

Det er så at sige ikke en enhed hvor man får tomgang, og hvis lejer skulle få nye ideér, vil de formodentlig afstå til næste lejer i rækken. Som DCF—beregningen viser, er der indgået en trappelejeaftale til og med maj 2025, hvorefter lejen stiger med ne...