Restaurantlokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Restaurationslokale til leje i Nykøbing Falster

80 m2 restauration eget brug i Nykøbing Falster til leje

Gør dine restaurantdrømme til virkelighed !

Lad drømmen om café eller restaurant flytte ind i Nykøbing Falster.

Skab den bedste oplevelse for dig og dine gæster i dette unikke og centralt beliggende restaurationslokale i Slotsgade i hjertet af Nykøbing Falster.

I Danmarks sydligste kommune har De et liv med højt til himlen og plads til at leve. Et liv, hvor der er rum til at vælge sammenholdet til. De stærke fællesskaber og aktive lokalområder styrker vores fælles fremtid. De udvikler og realiserer Jeres store drømme, og skaber vores hverdag sammen og hver for sig. I Guldborgsund tager De udgangspunkt i dem, I er, – og De arbejder for, at alle kan blive den bedste udgave af sig selv.

Med kommunens placering, hvor De forbinder det europæiske kontinent med Skandinavien, ligger omverdenen lige for vores fødder og giver unikke muligheder.

Med en af Danmarks længste kyststrækninger er I altid i nærheden af vand og masser af smuk, uforstyrret natur. Deres fede muld skaber nogle af landets bedste fødevarer, der i århundreder har dannet grundlag for arbejdspladser, vækst og for at mødes om bordet til gode middage.

Deres lokale fødevareproducenter er ét blandt mange eksempler på, hvordan iværksætterlysten blomstrer, lever og skaber vækst i Guldborgsund. De har åbnet deres døre og sælger direkte til kunderne, men har også taget skridtet videre og sender unikke produkter og smagsoplevelser ud til resten af Danmark – ja, til hele verden.

De skaber og tager del...