Restaurantlokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt

RESTAURANT JARGON, SLAGELSE

NEDSAT – NU KUN 150.000 – KAN FINANIERES 100% AF SÆLGER

Restaurant Jargon til salg: En enestående mulighed i Slagelse

Restaurant Jargon, en populært og smukt indrettet restaurant i Slagelse, er nu på markedet til en hastende salg. Dette er din chance for at erhverve en kendt og elsket bistro med stor sjæl og et imponerende fast kundeklientel, der søger nye ejere nu.

Overblik over tilbuddet:

Nedsat pris for hurtig handel: Oprindelig pris sat til 850.000 kr., nu nedsat til kun 250.000 kr.

Bud modtages: Vi opfordrer interesserede købere til at indsende deres bud hurtigst muligt.

Økonomiske fordele: Med en årlig omsætning på ca. 2,4 millioner i 2023 og kun åbent om aftenen, rummer restauranten et enormt potentiale for vækst. Ved at udvide åbningstiderne kan du let øge omsætningen markant.

Husleje: Overkommelig månedlig husleje på 20.000 kr. ekskl. moms.

Finansiering: Vi tilbyder attraktive finansieringsmuligheder for at facilitere købet.

Restaurant Jargon er ikke kun en forretning, men et sted fyldt med charme og atmosfære, beliggende i hjertet af Slagelse. Denne beliggenhed er ideel, da den tiltrækker både lokale og besøgende, hvilket sikrer en konstant strøm af kunder.

Aftenbillede af en hyggelig restaurant oplyst af julelys og en lysende rensdyrdekoration Restaurant Jargon til salg i Slagelse, med en fremragende beliggenhed:

Restaur...