Restaurantlokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt

Mørkenborg Kro – Veflinge Nordfyn

Den charmerende Mørkenborg Kro beliggende i det idylliske fynske landskab, omgivet af smukke marker og skovklædte bakker, er på udkig efter en ny ejer.

Beliggenheden i det idylliske nord vest fynske landskab, omgivet af smukke marker og skovklædte bakker, er unik og så er da endda ganske kort afstand til E20.

Kroen er kendt for sin autentiske arkitektur og atmosfære, der udstråler tradition og charme. Med sine rustikke træbjælker og indbydende atmosfære er kroen et populært mødested for både lokale og rejsende. Den har været et velkendt samlingspunkt for generationer, og dens fortid er fyldt med historie og historier.

Mørkenborg Kro har en imponerende kapacitet og kan rumme både små og store arrangementer. De mange værelser er ideelle til gæster, der ønsker at nyde et afslappende ophold væk fra hverdagens travlhed.

Denne velrenommerede kro, er en enestående mulighed, uanset om du er interesseret i at overtage kroen og fortsætte den populære krodrift eller ønsker at omdanne den, har den mange muligheder.

Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Er det noget for dig?

Ejendommen anvendes i dag både som privat bolig og erhverv.