Restaurantlokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Restaurationslokale til leje i Hørsholm

245 m2 butik, restauration eget brug i Hørsholm til leje

Attraktivt butikslejemål på central placering

  • Høj synlighed
  • Ideel beliggenhed i Hørsholm
  • Attraktiv facade
  • Levende forretningsmiljø
  • Indbydende butikslokale
  • Gratis p-plads

Med sin ideelle placering lige overfor det ikoniske Illums Bolighus på gågaden, kan din nye butik finde sin plads i rampelyset.

Lad os åbne dørene til Hovedgaden 22, 2970 Hørsholm – et butikslejemål, der ikke kun tilbyder plads, men også muligheden for at forme en ny succeshistorie!

Tæt på hjertet af Hørsholm ved Hørsholm Midtpunkt, tilbydes nu en enestående butik med underetage, med 103 m2 i stueetagen og yderligere 142 m2 i underetagen.

Butikken har et indbydende detailrum, mens underetagen giver mulighed for lager eller udvidelse af butiksaktiviteterne.

Den attraktive facade med sine store vinduer, sikrer høj synlighed og tiltrækker potentielle kunder fra gågaden og områdets pulserende handelsmiljø.

Med Illums Bolighus som genbo er dette enestående butikslokale ideelt for virksomheder inden for detailhandel, mode, eller andre luksuriøse forretningskoncepter. Den strategiske beliggenhed sikrer en konstant strøm af potentielle kunder.

Lejemålet tilbyder nem adgang til offentlig transport, parkering og den energi, kun nabolaget kan tilbyde og en fantastisk mulighed for iøjnefaldende udendørs skiltning, der garanterer, at din virksomhed skiller sig ud.

Tag del i et levende forretningsmiljø med støttende naboer og ...