Restaurantlokaler.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Restaurationslokale til leje i Frederiksberg C

69 m2 butik, restauration eget brug i Frederiksberg C til leje

Unik forretningsmulighed på Gammel Kongevej

  • Nabo til FDB Møbler
  • Bedste del af Gammel Kongevej
  • Dynamisk og hyggelig butik
  • Nemt til offentlig transport

På den ikoniske gade “Gammel Kongevej” på Frederiksberg og i ejendommen som er blevet kendt for at huse FDB Møbler, kan vi nu tilbyde skøn og charmerende nabobutik, som i en årrække har været benyttet af Pernille Corydons Guldsmedeforretning.

Lejemålet har indgang i gadeniveau og et flot facadevindue i buet konstruktion, som giver et helt specielt præg af hygge. Man føler sig godt tilpas allerede når man tager i håndtaget og træder ind.

Lejemålet er enkelt og dynamisk indrettet med butik og lager i kælder. Butikken er 31,3 m2 og de resterende 37.6 m2 er lager og fællesarealer.

Butikken overtages nymalet, og det skal bemærkes at den nuværende opdeling kan ændres således, at butikslokalet optager flere af stueetagens kvadratmeter.

Til ejendommen hører en rar og ugeneret gård, som frit kan benyttes af butikkens personale.

Nabolejemålet “FDB Møbler” samt områdets øvrige fantastiske butikker tiltrækker ikke kun herboende men også besøgende fra nær og fjern på grund af sin store popularitet. Og ikke mere end 30 meter fra butikken kan også opleves den kendte “Værnedamsvej” med specialbutikker som ikke finder sit lige andre steder i København.

Mulighederne på adressen er mange, og vi er åbne for en ny lejers forslag til butikkens fremtidige succeshistorie.